Een feest, klein of groot, organiseren?

Ga je trouwen en wil je een feestje organiseren? Of wil je een feestje organiseren omdat je al 25 jaar getrouwd bent? Is er net een kleintje geboren en wil je niet al het bezoek apart uitnodigen en geef je daarom een klein feestje? Hoe klein of groot je feest ook wordt, het kost altijd geld. Heb je dit geld nu even niet voorhanden dan kun je hiervoor een lening afsluiten. Het beste bekijk je vooraf wat je belangrijk vindt en wie je wilt uitnodigen! Bepaal aan de hand van dat lijstje wat je denkt dat je dan aan geld nodig zou hebben. Heb je nog wat spaargeld dan kun je dat ook gebruiken. Maar je kunt ook het totale lenen en je spaargeld laten staan voor andere doeleinden. Maar als je geld leent moet je ook een vast bedrag per maand aflossen.

Sluit niet zomaar een lening af! Vergelijken loont!

Wanneer je (even) wat extra geld nodig hebt kun je dit lenen bij een kredietverstrekker. Voordat je geld gaat lenen is het belangrijk om meer informatie in te winnen over de leenvormen en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn. Op de website van overstappen.nl kun je leningen met elkaar vergelijken zodat je precies weet welke lening past bij het doel dat jij voor ogen hebt. Daarnaast kun je, door het invullen van een aantal zaken, direct zien hoeveel je kunt lenen en wat de aflossing per maand wordt. Je ziet dan in één oogopslag welke kredietverstrekker het goedkoopste is maar ook welke kredietverstrekker de best passende lening verstrekt. Hoeveel je kunt lenen is onder andere afhankelijk van de hoogte van je inkomen, jouw leeftijd en jullie gezinssamenstelling. Heb je al een lening dan kun je overwegen om die over te sluiten.

Wat gebeurt er wanneer je een lening afsluit?

Vul eerst alle gevraagde gegevens in. Je krijgt direct een overzicht te zien. Als je, na een goed vergelijk, hebt besloten om een lening af te sluiten dan kun je dit direct doen op de website van overstappen.nl. De kredietverstrekker controleert jouw aanvraag op de opgegeven financiële gegevens en of je al een BKR registratie op jouw naam hebt staan. Wordt de aanvraag door de kredietverstrekker goedgekeurd dan krijg je per mail een offerte toegestuurd. Voor vragen zijn de leden van overstappen.nl altijd bereikbaar. Als jij akkoord gaat met de offerte dan worden er, door de leden van overstappen.nl, een aantal gegevens opgevraagd. Na het toesturen van deze gegevens en de getekende offerte stort de kredietverstrekker het geld van de aangevraagde lening op jouw rekening.

Leave a Reply

Your email address will not be published.