Roll Up Piano

Deze piano is heel handig voor u als u weinig plek in huis heeft en toch piano wilt spelen. Doordat u deze piano kunt oprollen is het heel gemakkelijk op te bergen. Ook kunt u de Roll Up piano heel gemakkelijk mee nemen.

Maak indruk op uw vrienden en familie , met de Roll Up piano kunt u heel gemakkelijk de piano mee nemen naar uw vrienden voor een jamm sessie. Dit is een leuk instrument die u zo heeft opgeruimd. Zoals de naam het al zegt kunt u de piano oprollen. En zo heel gemakkelijk in uw kast opbergen.

Specificaties Roll Up Piano

De piano is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Om de piano te gebruiken moet je er 4x AA batterij in stoppen of een adapter gebruiken die er bij wordt geleverd. Door de batterijen kunt u de piano ook heel gemakkelijk mee nemen. De piano heeft 49 toetsen, en is gemaakt van rubber en plastic. De piano is 70 centimeter lang en 10 centimeter voor de bedieningspaneel. U kunt ook uw eigen gespeelde liedjes opnemen met het bedieningspaneel. U kunt tot wel 336 noten afspelen.

De piano heeft van zich zelf al prima geluid. Wilt u het geluid versterken of spelen via computer boxen of andere boxen is dat mogelijk. Wilt u in stilte spelen of afzonderen van uw medebewoners in huis? Dan kunt u een koptelefoon gebruiken om als nog te spelen.

Leuk verjaardags- cadeau

De Roll Up Piano is ook heel leuk om als cadeau te geven aan een muzikaal persoon. Of iemand die graag piano wilt leren spelen. U kunt het ook uw zelf cadeau geven. Zo kunt u zelf piano spelen zonder dat er een piano in weg staat of als u er geen ruimte voor heeft. De piano heeft aanraakgevoelige siliconen toetsen. Voor een optimaal speel plezier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.