Over FMC

Wie zijn wij?

Voor Wie?

F-M-C.nl is een website die onmisbaar is voor diskjockeys, muziekfreaks en iedereen die graag op de hoogte is van de hits van nu en die van morgen. Op basis van zo’n 100 bronnen -waaronder internationale hitlijsten, radioplaylists, muziekfora, websites van platenmaatschappijen en online platenwinkels– worden de nieuwste hits aan jullie voorgesteld. Om elk type muziekliefhebber op zijn wenken te bedienen is de website ingedeeld in 5 belangrijke genres, te weten pop, dance, urban, alternative rock en Nlpop.

Wat?

Op de site worden 2-wekelijks de nieuwste album- en singlereleases bekendgemaakt. Ook publiceren we elke week onze eigen Future Music Charts, die worden samengesteld op basis van ontwikkelingen in de verschillende internationale hit- en airplaylijsten en eigen inzicht in de hitpotentie van nieuwe muziek. Erg handig voor de muziekliefhebber die weinig tijd heeft, maar wel op de hoogte wil blijven.

Met deze charts laat FMC zien tot de top van de internationale weblogs te behoren. Geen andere weblog biedt zoveel informatie aan in een enkele hitlijst. Zo kun je de nummers meteen beluisteren, kun je de bijbehorende videoclip zien en weet je precies wat ze zingen door een link naar de lyrics. Maar ook met de hits in de chart zelf blijkt FMC een uitstekende “voorspeller” van de grote hits. Meestal loopt FMC zelfs voor op de Amerikaanse Billboard Hot 100 en de Engelse Hitlist UK Top 75.

Leave a Reply

Your email address will not be published.