Dé festival kapsels van dit jaar

Heb jij ook alle outfits tijdens Coachella bekeken? En heb je de kaarten voor jouw favoriete festivals dit seizoen al binnen? Dan zijn de eerste stappen gezet. Maar vergeet niet dat je met je kapsel ook kunt uitpakken. Er zijn talloze trends dit jaar en het enige dat je hoeft te doen, is de mooiste trend kiezen en de trucjes onder de knie te krijgen. Lees onze favorieten door en laat je inspireren om er op je best uit te zien deze zomer!

Lekker losjes

Of je nu lang haar of een kort kapsel hebt, je haar los laten tijdens het festival is weer helemaal terug van weggeweest. Haal bijvoorbeeld de CHI stijltang door je haar om een prachtig stijl kapsel te creëren of ga voor heel veel krullen door de krultang er doorheen te halen. Alles is mogelijk met een los kapsel.

Go accessoire

Wil je voor een los kapsel met net even wat extra’s? Kies dan voor een opvallend accessoire. Op een festival kun je al lekker gek doen, maar met een maf hoedje op je hoofd steel je geheid de show. Ook met een origineel petje kun je extra opvallen. Het kan eigenlijk niet gek genoeg zijn tijdens een festival. Heb je toch liever iets anders dan een petje of hoedje? Kijk dan eens voor een leuk en opvallend haarelastiek. Een mooie haarband kan ook net die final touch geven die je graag wilt.

Glitter- en kleurenbom

Wie is er nou niet dol op kleuren en glitters? En wat is er leuker dan jezelf te beglitteren op een festival? Neem die glitterstiften mee en ga helemaal los! Niet alleen op je lichaam kun je glitters of kleuren aanbrengen. Ook je kapsel kun je mooi afmaken met wat glitters of kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een hoge paardenstaart met midden scheiding. Maak dit kapsel festivalproof door op de scheiding glitters aan te brengen. Wil je ook nog kleur toevoegen? Kies dan voor KIS haarverf. Dit merk heeft verschillende kleuren in het assortiment, die je eventueel kunt mengen voor zachtere tinten. Beken kleur met de KIS haarverf.

Vlecht een end heen

Eigenlijk kan een vlecht altijd. Maar op een festival kun je helemaal losgaan met de vlecht. Maak een haarband van de vlecht, een watervalvlecht of ga voor twee ingevlochten vlechten bovenop je hoofd. Maar ook een klein vlechtje in een los kapsel kan net die finishing touch geven die je wilt. Wees creatief en kies een kapsel dat bij jou past!

Leave a Reply

Your email address will not be published.